Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

En retro -ånd i et badeværelse!

Hvad hvis badeværelset havde et nyt liv? Dette er den indsats, som ejerne af dette lille toiletrum gjorde, som manglede friskhed og lysstyrke. Fem ugers arbejde var nødvendigt for at lave rummet om fra gulv til loft og give det et ansigtsløftning uden at ændre dets konfiguration. Med sine nye materialer, trendy toner og en flot revideret klassicisme ånder badeværelset igen til glæde for beboerne i huset! Det nye tilbehør i rustfrit stål er valgt i en retro -ånd, der er meget moderne i dag.

En farvepalet i overensstemmelse med tiden

Før : Meghan og Al's badeværelse har en nedslidt stil med sin helt forældede cremefarve og falmede fajancefliser. De grå vægge og den tykke linje af sorte fliser indsnævrer rummet visuelt og fremhæver dets kubiske udseende. Hvad angår tilbehøret, tilføjer de en gammeldags note til helheden, som fortjener en god dekorativ opfriskning! Det er også nødvendigt at bringe el op på standard. Parret ville selv renovere rummet uden at tilkalde en professionel: et vovet, men realistisk bud takket være deres viden om VVS, elektricitet og flisebelægning. Efter : Hvid, lysegrå, antracit … de nye farver, som ejerne har valgt til deres badeværelser, afspejler naturligvis lyset og giver rummet et mærkbart strejf af modernitet. Toiletrummet virker mere rummeligt, et indtryk forstærket af afgrænsningen af vægfliserne revideret nedad. Nu installeret på højden af håndvasken og toilettet, blandes marmoreffektfliserne harmonisk med den omgivende indretning. Det nye tilbehør i rustfrit stål (spejl, toiletpapirholder, haner, håndklædeholder osv.) Er blevet valgt i en retro -ånd, som er meget moderne i dag: i forbindelse med marmor -forfængelighedstoppen og grafiske gulvfliser genoptager de 1930'ernes stil. med lykke!

Omhyggeligt arbejde i alle detaljer

Før : Arbejdet varede i alt fem uger, hvor Meghan og Al arbejdede meget hårdt ved hjælp af deres forældre. Efter at have nedrevet de gamle elementer - som stammer fra 1960'erne - bragte parret elen op på standard, før de fuldstændig ombyggede vægisoleringen. Vinduet er også ændret til en større model, så rummet kan drage fordel af ekstra lys. Efter : Der er valgt en hvid marmor med en delikat venning til hele badeværelset: raffineret og trendy, det spiller udelukkende nøgternhedskortet. På badesiden er der integreret en vægniche til opbevaring af de produkter, der er nødvendige til brusebadet. Flisebelagt med et mønster, der er identisk med gulvets, forbliver det praktisk, mens det er meget æstetisk. Parret afsluttede indretningen af rummet med smukt tilbehør med enkle linjer: bruseforhæng, håndklæder og opbevaringskurve satte tonen til dette guddommeligt lyse badeværelse!

Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Kategori: