Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

På trods af et stramt budget har forandringerne af denne parisiske toværelses lejlighed vist sig at være spektakulære.

Det er ikke altid let at projicere sig selv ind i et hjem, når det viser en meget markant dekoration, ligesom de tidligere ejere. I denne parisiske 40m2 helt tilbage i sin egen juice siden 70'erne har nye købere haft svært ved at værdsætte mængderne og charmen ved stedet under deres første besøg. XXL -mønstret tapet, dårligt indrettede værelser, vægtæppe, forældet dekoration … De havde brug for meget fantasi, men også det dyrebare råd fra arkitekten Marion Nassou fra DamDam Design -agenturet, om at betragte deres ejendom under en ny vinkel! Efter en grundig undersøgelse af lokalerne gik den unge kvinde i gang med en fuldstændig renovering af lejligheden for at give den en friskere og mere moderne stil. På trods af et stramt budget har forandringerne af denne parisiske toværelses lejlighed vist sig at være spektakulære … Følg trinene til en vellykket transformation trin for trin!

Gør dobbeltstuen til en funktionel stue

Før : De tidligere ejere havde valgt at installere deres soveværelse i dobbeltstuen og dermed reducere stuen til et ikke ubetydeligt rum. Tæppet på gulvet, ligesom tapetet med halvfjerdsernes motiver, var særligt slidt. På stuens side indtog en række grimme skabe en hel del af væggen og indsnævrede rummet visuelt. Efter : Resterne af den gamle skillevæg, der adskilte stuen i to, er forsvundet for at genoprette rummet til dets oprindelige volumen. De originale vægge, lister, vinduer og parket er blevet renoveret: stuen ånder igen og spreder fuldt ud lyset udefra! Et åbent køkken, udvidet med et smart specialfremstillet kontor, er blevet installeret i stedet for de gamle skabe. Ædru og funktionel, det giver dig mulighed for at tilberede måltider, mens du taler med gæsterne. Fra gulv til loft er stuen blevet fuldstændig revideret og korrigeret for at muliggøre mere væskecirkulation og integration af et rum til måltider. Der er lagt særlig vægt på renovering af de eksisterende arkitektoniske elementer for at forbedre dem og maksimere charmen ved Haussmann -stilen.

Oprettelse af et værelse

Før : Soveområdet var placeret i dobbeltstuen og adskilt fra stuen med et enkelt gardin. Det var vigtigt for Marion Nassou at skabe et rigtigt soveværelse for at gendanne sin primære funktion til stuen. Til dette var en omfordeling af mellemrum nødvendig: det gamle køkken ville derfor forsvinde til fordel for et lyst og hyggeligt soveværelse. Efter : Vintage -køkkenet, med sine møbler og orange fliser typisk for 70'erne, har givet plads til et smukt, pletfrit soveværelse. Det nye værelse er indrettet med ædruelighed og har et stort skræddersyet omklædningsrum designet af dekoratøren. Massiv parket, skjult under det gamle linoleum i køkkenet, blev lagt bar og derefter glaseret af Marion. Hvad angår farver, har sidstnævnte valgt at forlade et stort sted for hvidt, simpelthen præget af et par vitaminberøringer for at give energi til hele rummet.

Optimer badeværelsespladsen

Før : Badeværelset var uden tvivl det værelse, der havde brug for det dyreste arbejde. Marion Nassou måtte ikke blot modernisere dekorationen, men også at gennemgå fordelingen af rum i sin helhed. De sanitære elementer, forældede og beskadigede af fugtighed, var faktisk for store til et så lille område! Trafikken blev hæmmet af deres størrelse og dårlige layout: hoftebadet lige foran indgangen gjorde det svært for ejerne at åbne badeværelsesdøren helt. Udover rummets indretning var dekoratørens store udfordring at skifte blyrørene, som ikke længere var i top. Bidet, som ikke længere var nyttigt for de nye ejere, blev fjernet til fordel for et brusekabine. Mere praktisk og bedre egnet til badeværelsets overflade, sidstnævnte tillod også installation af opbevaring, der manglede. Efter : Flere ugers arbejde var nødvendigt for at badeværelset kunne genvinde stil og funktionalitet. Væggene er nu udsmykket med hvide underjordiske fliser i fajance og gulvet med smukke antracitfliser. Den nye håndvask, diskret og udstyret med opbevaring, forlænges med en hylde, under hvilken en vaskemaskine glider. Marion Nassou har gang i skabene og hylderne så meget som muligt, så ejerne har plads nok til at opbevare deres toiletartikler. Den unge kvinde valgte også et stort brusekabine installeret foran det gamle badekar. Det nye badeværelse er lyst og luftigt og har et sort -hvidt look, der er helt i overensstemmelse med tiden! http://www.damdamdesign.com/

Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Kategori: