Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Da Alison og hendes mand købte dette gamle hus i 2009, skulle alt laves om på den dekorative side.

Som mode er dekoration en historie om stilarter, stemninger og tendenser. I årenes løb har vi ændret vores interiør såvel som vores garderobe! Vi fulgte en renoveringsentusiasts dekorative rejse: Alison Allen, en ung mor fra Minneapolis, lagde på sin blog de forskellige ændringer i sit soveværelse op, der opererede mellem 2009 og 2015. Tydelige og vovede valg, der fandt sted i tre meget forskellige faser: et første arrangement med vintage -påvirkninger, en transformation med en etnisk stil og endelig en nyfortolkning af den skandinaviske stil. Tre stilarter, tre atmosfærer og altid en masse kreativitet!

Oplys rummet

Før : Da Alison og hendes mand købte dette gamle hus i 2009, skulle alt laves om på den dekorative side. De unge forældre beslutter først at afsætte deres renoveringsbudget til fællesrummene (stue, køkken og badeværelse), indhold til at omarrangere forældresoveværelset med mere ædru møbler. Væggene i hvidt og pastelblåt efterlades som de er, sengen får en makeover med nye plader dækket med en smuk boutis, og to retro natborde fuldender sættet. Denne lidt vintage atmosfære er behagelig, men fanger ikke rigtigt øjet. Når hovedværelserne er blevet renoveret, går Alison videre til en første transformation af soveværelset: vægpanelet er prydet med en ny mørk brun nuance, mens resten af rummet er malet hvidt. Ikke flere pasteltoner, gør plads til gul og chokolade! En hvid reol vækker den mørke væg på bagsiden af rummet, hvis atypiske arkitektur giver mange udviklingsmuligheder. Den citrongule sengelampe bringer pep til soveområdet og står i kontrast til de etniske trykte ark. Efter : Radikal ændring i forældrerummet! Efter flere dages arbejde vedtager stykket en ny, mere ædru og feminin stil. Alle væggene er nu pletfrie, undtagen den gamle panelvæg, som Alison har hængt blomstret tapet på. Sidstnævnte fungerer som et hovedgærde, mens det personliggør det rum, der er afsat til hvile. Der er installeret en kommode ved sengens fod, indrammet af to smukt afrundede og malede hvide natborde. Det hele, badet i lys, inviterer dig til at hvile og slappe af.

Detaljer anmeldelse

Før : Soveværelset er meget klassisk indrettet og mangler i høj grad personlighed på trods af sit retro -præg. XXL lænestolen og bordet er ikke tilpasset rummets størrelse og visuelt rodet op i rummet. Bortset fra de vægge, der var blevet hvide, blev layoutet på soveværelset ikke rigtigt ændret under den anden makeover. Opbevaringspladsen er utilstrækkelig, og dekorationen forbliver kedelig og mangler personlighed. Efter : Gør plads til lysstyrke og skandinavisk stil! Alison har fuldstændig redesignet layoutet af rummet, som nu indtager en meget blødere og mere feminin atmosfære. Skænken har givet plads til en stor designer kommode, meget mere praktisk til opbevaring af tøj. Parret har også installeret en skræddersyet reol over radiatoren og dermed tilbyde sig selv ekstra opbevaringsplads. For at personliggøre sit værelse har Alison ganget med små raffinerede detaljer såsom gamle spejle, nips eller planter for at gøre dette rum så intimt som hyggeligt.

Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Kategori: