Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Ejerne af dette dejlige strandhus vendte sig til Seven Garden og udvendige arkitekt Jordan Laquit. Målet med denne renovering? Tænk helt over haven, der omgiver huset, men giv også en mere indbydende indgang til boligen. Det var derfor nødvendigt at give en anden ungdom til omkredsen af hjemmet ved at gøre det til et rum, der er både æstetisk og venligt uden at miste husets traditionelle stil. Her er trinene for denne metamorfose trin for trin.** Areal: ** 100m² til haveområdet bag på huset, 180m² til højre side af boligen og 70m² til indgangen og garagen ** Budget: ** 11.500 € til renovering af haven og € 6.500 til renovering af indgangen til huset

Flere mellemrum i ét

© Seven Garden** Efter: ** Designer og anlægsgartner renoverede jordstriben omkring huset i en moderne, men autentisk stil for at bevare husets identitet. Ejerne ønskede at have veldefinerede rum. Stier - bestående af små sammensatte træterrasser og plader af skifermuld - er der opsat et terrasseområde, men også en grillplads med aromatiske urter.

En dyster have udefra såvel som indefra

© Seven Garden** Før: ** Husejere nød ikke længere at se på miljøet omkring dem, da udsigten inde fra huset ikke gav attraktive udsigter. Uden at røre husets vægge måtte vi finde tip til at skabe et mere dynamisk blomsterbed, men også en lys og varm atmosfære.

Et omarbejdet udendørs rum

© Seven Garden** Efter: ** Den nye have er meget mere struktureret, som det fremgår af de grå blomsterkasser og krukker, der strukturerer passageområderne og bringer de noter af modernitet, der kræves af dette nye arrangement. Det er blevet et behageligt sted at bo og et formidabelt udvalg af planter i evig forandring.

En vanskelig adgangssti og trafik

© Seven Garden** Før: ** Adgang til indgangen til huset var via græsplænen, hvilket ikke var særlig praktisk. Desuden var hovedindgangen ret dateret og trængte til modernisering. Inden arbejdet påbegyndtes, blev haven renset, planterne, buske og hække trukket op.

Opfør et hegn for at beskytte dig selv mod naboer

© Seven Garden** Efter: ** Der blev installeret et Océwood -sammensat træspaldehegn efter fjernelse og nivellering af gulvene. Det bevarer indbyggernes privatliv ved at være skjult for vis-à-vis, mens det strukturerer dette rum. Keramiske kugler reflekterer sollys, mens græsser svajer i vinden.

Varme og naturlige toner

© Seven Garden** Efter: ** Så hegnet giver en fantastisk kulisse til vegetabilsk maleri og blander sig med indretningen, har Seven Garden valgt varme toner (reference Havana til trælamellerne og Brown Sablé til aluminiumsstolperne Det lille ekstra? Skillevæggen er tegnet over hele sin længde af stigningen af hvide vægge.

Det gamle indgangsparti

© Seven Garden** Før: ** Ejerne ønskede også at renovere hovedindgangen til deres hus og adgangen til garagen, som de ikke anså for ergonomisk. Det var derfor nødvendigt at forestille sig en måde at gøre denne del af landet mere behagelig for indbyggerne, men også for gæsterne.

En moderniseret garage

© Seven Garden** Efter: ** Indgangsområdet er derfor blevet fuldstændig redesignet i samme ånd som det ydre rum. Adgang til garagen afgrænses på den ene side af et slankt og grafisk bed, mens planterne skiller sig ud mod en væg malet i to toner, ren hvid og koksgrå, hvilket skaber en flot kontrast.

Et meget geometrisk sæt

© Seven Garden** Efter: ** Hele haven har en bevidst markeret geometri, efter layout og materialer. Uanset om det er de rektangulære sorte gangbroer, blomsterbedets grænser og græsplænen, grøntsagsplasteret af betonsveller eller grillområdet, er alt på sin plads. For mere information, besøg www.sevengarden.fr

Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Kategori: