Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Moderniser og nytænk boligarealet fuldstændigt

Efter at have omdannet et ineffektivt normannisk bondehus til et moderne og venligt sted at bo, gik ejerne af dette charmerende andet hjem i Eure -regionen i gang med at oprette en terrasse. Ideen? Lav en forbindelse mellem huset og haven, men også være i stand til at få mest muligt ud af deres have og udsigten, samtidig med at bygningen moderniseres yderligere. Arkitekten og indretningsarkitekten, grundlæggeren af Garance Touch -agenturet, Fabienne Pujol, har endnu engang sagt ja til at tage ansvaret for arbejdet. Det er ved arrangementets oprindelse, ideerne til dekoration og valg af farver. Oplev trin-for-trin trin for fremkomsten af et udendørs opholdsrum! Areal: Terrasse 30 m² - Have 1000 m² Budget: 8.500 € HT til oprettelse af terrassen, belysning, havemøbler og udendørs dekorativt tilbehør

Skriv med et normannisk bondehus

Før : Det indledende projekt var fuldstændig at omdanne et knap så funktionelt stuehus til et moderne og venligt sted at bo. Det normanniske bondehus måler 15 meter langt med 3,5 meter bredt. Det normanniske bondehus er omgivet af grimt og støjende grus. Efter : Et af ejernes hovedønsker var at beholde det ydre aspekt af stuehuset for ikke at miste husets charme og ægthed. De små vinduesvinduer og den udvendige trappe (som giver adgang til loftet) er derfor bevaret.

En muret terrasse, der smelter ind i landskabet

Før : Boligens arkitektur skulle fuldstændig rehabiliteres, fordi den var blevet forladt siden 1970. Det var derfor nødvendigt at designe en terrasse i harmoni med dette nye look, samtidig med at den gav modernitet til overfladen. Derudover skulle Garance Touch-bureauet designe terrassen i henhold til den allerede eksisterende have. Efter : Terrassen er placeret på to tredjedele af stuehuset. Forstå fra hoveddøren til huset til foden af den udvendige trappe over en længde på 10 meter. Oprettelsen af terrassen blev designet af Fabienne Pujol for at lette adgangen til loftet. Ejerne ønskede faktisk at gøre deres loft til en stue ved at indrette to soveværelser, et læsehjørne og et vandpunkt. Inden betonpladen hældtes, blev der lagt et geotekstil for at forhindre stigende fugt. Terrassen var lavet i røde mursten for at huske husets koder. Endelig, til det dekorative præg, er der tilføjet havemøbler og en parasol, fra mærket Les Jardins, samt Roger Pradier -belysning i rustfinish.

Opfrisk haven

Før : Ejerne ville helt omlægge deres have, som var slidt af med tiden. For at gøre det mere livligt og mindre retlinet, kaldte de på Garance Touch -agenturet og specificerede, at de ønskede at opnå en dekorativ atmosfære, der svarede til stuehusets stil. Efter : Fabienne Pujol havde den gode idé at skabe forskellige blomsterrige rum i afrundede former. Effektivt, visuelt, giver dette øjeblikkeligt mulighed for at bryde overfladens lige linjer. Med hensyn til dekoration er de allerede tilstedeværende zinkbassiner blevet afledt fra deres første brug til fremstilling af blomsterkasser eller bassiner. Hertil kommer en arbejdsrulle, der er omdannet til et aperitifhjørne, ideel til sommer! Fabienne Pujol, Agence Garance Touch

Se vores video: 4 stilarter af dæk

Alle havevideoer

Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Kategori: