Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Et lille hjørne af paradis for en blandet familie

I spidsen for en stor og blandet familie drømte ejerne af denne Lyonnais -lejlighed i sjette arrondissement om et stort køkken, et sted for passage og liv, hvor alle kunne få deres måltid, arbejde, læse deres avis og lave ens lektier. De opfordrede Sylvain Perillat, der for at svare på deres anmodning besluttede at udvide det gamle moderne køkken og oprette en central ø. Oplev stederne på billederne!

Saml to værelser for at skabe et behageligt køkken

Før : For at være en anden, er det nogle gange alt, hvad der kræves, et strejf af læbestift eller lidt mascara på øjnene. Det er det samme for dette lille køkken, hvor alt har ændret sig, uden at noget virkelig rører sig! Oprindeligt derfor: et lille moderne køkken designet af Espace Contemporain - en køkkendesigner fra regionen - og et tilstødende børns soveværelse. Ikke særlig praktisk for en blandet familie! Ejerne opfordrede derfor Sylvain Perrilat fra SP Architecte -bureauet til helt at genoverveje disse to rum. Formål: at rive en skillevæg ned og genoprette overfladen af det gamle soveværelse, samtidig med at en del af væggen og en stor del af elementerne i det originale køkken bevares.

En central ø som en rød tråd

Efter : For at skabe dette hyggelige boligareal, der var så eftertragtet af ejerne, valgte arkitekten en central ø, så familien let kan flytte rundt og dermed virkelig bo i rummet. Denne blev udført i en laminatfinish og malet hvid. Øen består delvist af høje enheder fra det gamle køkken, som er blevet genoprettet og genbrugt. For at kompensere for forskellene i niveauer mellem de to originale dele er gulvet på forhånd blevet lavet om. Sidstnævnte er blevet klædt på med en ensartet parketbelægning for at reagere på et akustisk problem.

Et hyggeligt og lyst køkken

Efter : En af projektets begrænsninger var at behandle naturligt lys. For at skabe dette funktionelle køkken, behageligt at bo i og bade i lys, som parret ønskede, valgte arkitekten en glasskillevæg. Dette gør det muligt at bringe maksimalt lys i entreen, der støder op til køkkenet. Og for at tillade ham ideelt at tage ejendommen i besiddelse, valgte Sylvain Perrilat en baldakin af hvidmalet træ. Endelig, for at standardisere helheden, blev der skabt et falsk loft, pyntet med spotlights og en dekorativ ophæng for at have to belysningsniveauer. Sylvain Perrilat, SP -arkitekt

Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Kategori: