Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Indretningsarkitekt Flora Auvray tog ansvaret for hele renoveringen og omstruktureringen af en 120 kvadratmeter stor Paris -lejlighed. Blandt husets værelser er master -badeværelset derfor blevet moderniseret i grå og hvide toner, men også optimeret til at rumme et badekar og toilet. Resultater? Et lyst og ryddeligt badeværelse, hvor vi kunne blive i timevis! Her er trin for trin udviklingen af dette websted, der bød på mange vanskeligheder, især på grund af delens form.** Område: ** 6m² ** Budget: ** 20.000 € TTC til renovering af rummet

Fra badeværelset til pulverrummet

© Michel Antraygues** Efter: ** I det skarpeste hjørne af rummet er der installeret et Sanindusa hængende toilet. Et skab blev skabt over den indbyggede tank Gébérit. Sidevægsbeklædning, venstre væg og afkast bag toiletterne blev malet i gråt for at give mere aflastning til rummet, hvis loft blev malet om i hvidt. Toiletområdet er derfor adskilt fra vaskeområdet og bruserummet.

Overfladebegrænsninger

© Flora Auvray** Før: ** Badeværelset var ikke let at passe på grund af sin trekantede form og lille overfladeareal (6 kvadratmeter). Desto mere da ejerne havde visse krav: at have et stort badekar, to håndvaske, men også rigelig opbevaringsplads. Det eksisterende badeværelse blev derfor revet ned, og VVS- og el -arbejdet begyndte.

Et lyst badeværelse

© Michel Antraygues** Efter: ** For at kompensere for rummets form havde Flora Auvray ideen om at placere et ovalt badekar, flytte det frem i forhold til vinklen og sætte en bænk i hvidt syntetisk materiale Corian-type. For at gøre rummet lysere blev vægge på bade- og vaskesiden malet hvide. En tofarvet vaskeskab - med keramisk top - kan opbevare mange skønhedsprodukter, mens et rektangulært spejl forstørrer rummet og giver ekstra lys.

Giv et facelift til væggene

© Flora Auvray** Før: ** Den eksisterende flisebelægning var ret kedelig og havde brug for opdatering. Målet var at give rummet et mere moderne udtryk, mens det forbliver i en ædru og raffineret stil i hvide og grå nuancer.

Design en skræddersyet bruseniche

© Michel Antraygues** Efter: ** For at forstørre badekarret, men også for at undgå tilsmudsning af badeværelsesgulvet, er der blevet skabt en specialfremstillet bruseniche, der passer til kurven på det ovale badekar. Det giver dig også mulighed for at tage et brusebad uden at få vand i hele rummet!

Genovervejelse af gulvet i rummet

© Flora Auvray** Før: ** Det eksisterende klinkegulv var meget ”dateret”. Det var derfor nødvendigt at finde et mere moderne gulvbelægning, men også et nyt belægning til badekarret, så det var mere i overensstemmelse med tiden, men også at det var harmonisk med rummet.

Spil på kontraster

© Flora Auvray** Vedhæng: ** På væggene valgte arkitekten hvide fliser (reference Linen Balance) fra Iris Céramica. På gulvet blev store antracitgrå rektificerede porcelæn stentøjsfliser, signeret Pavigrès, installeret i kontrast til den hvide og grå af væggen i WC -området.

Mosaik på badekarret

© Flora Auvray** Efter: ** Badekarets surround er dækket med en mørkegrå glasmosaik fra Vidrepur. Dette giver både mulighed for at give aflastning til brusebadet, men også at spille på mørkere toner i forhold til fliserne placeret på væggen.

Et velindrettet badekar

© Michel Antraygues** Efter: ** Detaljerne i karret er meget detaljerede, så brusevæggen muliggør let ind- og udstigning. Det eneste, der mangler, er smukke, pletfri håndklæder! For mere information, besøg Flora Auvray -webstedet.

Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Kategori: