Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Zen -stil suppleres af en hængende seng, der inviterer til at tage en lur

Det er ikke altid let at nyde din have i sommerperioden, når temperaturen stiger for højt og solens stråler bliver aggressive. Dette er tilfældet for dette smukke landsted, hvis have ikke har skyggefuld plads: ejerne, der ønsker at gentænke hele sit layout, opfordrede de det udvendige designbureau Slowgarden til at forestille sig et rum beskyttet mod solen. Solskin, afsat til afslapning og måltider . Et reelt ekstra "værelse", en stor skræddersyet pergola blev oprettet på få uger: den byder nu familie og venner velkommen til glædelige og hyggelige øjeblikke med at dele!

Omorganiser haven fra A til Z

Før : haven efterlades næsten i naturen, hvor planter vokser på en anarkisk måde. Bortset fra den smukke stenmur, der adskiller havesiden fra swimmingpoolområdet, er der ikke sket nogen udvikling. Det hele er forvirret og drager ikke fordel af det skyggefulde rum, der er vigtigt for udendørs måltider. Efter : Ejerne ønsker at give en sjæl til denne store have, der støder op til deres hus. Efter at have indsendt deres forskellige ønsker til arkitekterne i Slowgarden -bureauet, tilbød sidstnævnte dem installationen af en træpergola, som vil afgrænse spisepladsen. Med en god overflade er denne udendørs spisestue beregnet til store borde elsket af ejerne, men også til afslappende eftermiddage, der er afsat til læsning og hvile.

Skræddersyet arbejde

Slowgarden designkontor, der er specialiseret i udendørs udvikling, er fuldt ud klar over de begrænsninger, der er forbundet med uregelmæssigt terræn, og ved, hvordan man får mest ud af det eksisterende miljø, hvad enten det er naturligt eller bygget. Arkitekterne i Marseille -agenturet besluttede derfor at bruge murene omkring haven til at afgrænse fundamentet af træterrassen. Sidstnævnte er placeret lidt i højden, så vandet kan evakueres uden hindringer, når det regner. Overhunget af et stort beige lærred arrangeret i forskudte rækker, er terrassen beskyttet mod solens stråler, mens den forbliver åben til haven. Træerne, der støder op til væggene, bevares for at forstærke skyggen over pergolaen og hjælpe med at sprede en grøn og frisk atmosfære.

Tilpas møblerne til det eksisterende miljø

Alt inventar er udført af bureauet, efter ejernes ønsker. De ønskede et stort bord til at rumme familie og venner i weekender og ferier. Bord- / bænksættet er helt designet i træ og ser ud til at komme ud af jorden som ved en magi. Denne vidunderlige spiseplads - som kan rumme op til 12 gæster - overses af halmophæng, der giver pergolaen et meget naturligt præg. Zen -stilen suppleres af en hængende seng, der inviterer til lur, hvis madras er specielt designet til at modstå dårligt vejr og opholde sig udendørs året rundt.

Et venligt sted midt i det frodige grønt

Haven er nu struktureret og giver ejerne et rigtigt skyggefuldt rum, der bidrager til afslapning. Dens strategiske beliggenhed mellem huset og swimmingpoolen gør det muligt for beboerne at tage ly når som helst på dagen og nyde haven 100%! Slowgarden

Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Kategori: