Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Et studie, der tænker stort!

Sparede plads i sin lejlighed, mens han tog sig af dens udsmykning, drømte ejeren af denne lille 19 m² store studiolejlighed i 11. arrondissement i Paris om det. Han opfordrede arkitekten Charlotte Soissons-Lenormand og indretningsarkitekten Valérie Laporte-Volatier til at forestille sig et funktionelt, behageligt og luftigt opholdsrum. Resultatet: et lille rum, der ikke har noget at misunde for store lejligheder. Areal:19 m² Budget: Værker: 40.000 euro eksklusive skat - Opgave: 15% eksklusive skat af værkets størrelse - Møbler og dekoration: 3.500 euro

Lav en ren fejning af fortiden

Før : Ved ankomsten af den nye ejer er lejligheden i en beklagelig tilstand. Mellem skelettet i en faldefærdig bygning er mørke rum helt adskilt, falmede maling og vægstænk, fliser fra en anden tidsalder og samlinger sortnet af tiden … en forfriskning og rekonfiguration af rummet er på sin plads!

Lad der være lys !

Efter : For stort set at øge volumen, give lejligheden et nyt perspektiv og forstærke lyset, beslutter teamet at dekompartimentere rummet. En klog idé, som gjorde det muligt at oprette en stor stue og genoprette de tre smukke vinduer i det tidligere køkken, stue og soveværelse. Nu omkonfigureret består lejligheden af en stor stue med integreret køkken og et mere behageligt badeværelse. For at reagere på lysproblemet skabte teamet også et indvendigt vindue i det lille 3 m² store badeværelse. Nu cirkulerer lyset og giver ejeren mulighed for at drage fordel af det naturlige lys i hvert af værelserne. Særligt velegnet i små rum, der er også installeret et falsk loft med indbyggede spotlights. Endelig gør en lysdæmper det muligt at ændre lyset i henhold til de ønskede atmosfærer.

Tilpassede møbler

Efter : For at spare dyrebare kvadratmeter i lejligheden og dermed optimere pladsen har bureauet valgt et indrettet køkken, meget funktionelt og designet specialfremstillede skabe til opbevaring af husholdningsartikler og sko. Med hensyn til dekoration foretrak teamet indbyggede, modulære og / eller multifunktionelle møbler. Det fremgår af den konvertible sofa, tv -kabinettet på hjul eller redebordene installeret i stuen. Endelig giver materialerne, der er valgt for deres skinnende eller gennemsigtige karakter, en ny dybde i rummet og forstærker dermed følelsen af rum i stuen. Charlotte Soissons-Lenormand & Valérie Laporte-Volatier, Les Murs har ører

Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Kategori: