Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Denne lille lejlighed blev genopfundet fra A til Z og tilbyder mange tips til optimering af pladsen

I Saint-Germain-des-Près har arkitekt Stéphanie Bertina Minel omdannet et gammelt, nedslidt og svagt oplyst serviceværelse til en farverig treværelses lejlighed med tusind ressourcer. Mellem resterne af fortiden og sindets modernitet åbner vi dørene til denne lille parisiske indstilling på kun 20 m². Opdagelse i billeder! Areal: 20 m²

En mærkelig lille treværelses lejlighed at gentænke

Før : Det er svært at forestille sig, at bag denne perle engang gemte sig et noget uhyggeligt stuepige, der tjente som opbevaringsrum. Forladt i mere end tyve år, skal lejligheden omdesignes fuldstændigt for at imødekomme forventningerne hos nye ejere, der ønsker at skabe følelsen af et generøst rum og samtidig bevare privatlivet og funktionen, der er specifik for hvert værelse.

Promover det eksisterende

Efter : Vellykket satsning! Ved at spille på lejlighedens styrker - et smukt højt til loftet med store vinduer, en lille overflade, men to meget forskellige rum og et opbevaringsrum med udsigt over en terrasse - er det lykkedes Stéphanie at omdanne dette fragmenterede studie til et rum optimeret, funktionelt og fuldt af ideer! Og for at bevare ånden i lejligheden og dens cachet er de originale lister og spejle blevet bevaret efter en alvorlig restaurering.

Optimer pladsen, og foretrækker skræddersyede arrangementer

Efter : I køkkenet har Stéphanie Bertina Minel valgt at samle de tekniske elementer i en strimmel på en meter og tyve bredt, på stedet for en gammel revet skorstensrøg. En klog idé, som tillod arkitekten at integrere et vaskerum med vandvarmer og vaskemaskine, et fuldt udstyret område dedikeret til madlavning og et kompakt badeværelse. For at visuelt forstørre rummet og undgå at røre rummet med møbler, er der også installeret elektriske skabe, der er dækket med spejle. Badeværelset er kompakt og fuldt udstyret og er ingen undtagelse fra reglen. Det er designet med henblik på at optimere pladsen. Ultrafunktionel, den består af et smukt hjørnebruser, en støtteramme og en skål med reduceret dybde. To spejlskabe er installeret ansigt til ansigt og gør det muligt at udvide rummet og opfylde behovet for opbevaring, som vi har krav på på badeværelset. Stadig med henblik på at tilbyde et funktionelt layout blev der oprettet et kontorrum på stedet for et gammelt opbevaringsrum med udsigt over terrassen. Dette inkluderer nu opbevaring med spejle og en foldehylde. Endelig for at visuelt øge rumfølelsen er åbningen mellem soveværelset og kontoret blevet forstørret, og den gamle dør er blevet udskiftet til fordel for en glaseret model. Bertina Minel Architecture Agency

Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Kategori: