Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Indretning af et køkken i en indgang: en vindende idé!

Ejerne af denne 17 m² store treværelses lejlighed i Versailles drømte om et ekstra soveværelse. For at reagere på dette problem havde arkitekter og byplanlæggere i Agence Demont Reynaud intet andet valg end at gentænke lejligheden i sin helhed. På programmet: renovering af værelserne, oprettelse af et badeværelse, installation af skillevægge for at fjerne korridorer og udvidelse af indgangen med henblik på at omdanne det til et køkken. En overraskende og usædvanlig løsning, der gjorde det på den ene side muligt at drage fordel af dette overgangsrum, som ofte efterlades i skyggerne, og på den anden side at optimere rummet intelligent. Vi åbner dørene til dette websted i modsætning til alle andre! Areal : 7,3 m² Budget: 935 € / m² inkl.

Flyt en skillevæg for at forstørre indgangen

Før : En mørk og smal korridor, der fungerer som indgang, et for rummeligt forældresoveværelse … skillevæggen, der adskiller de to rum, skal flyttes for at udvide korridoren tilstrækkeligt og installere det nye køkken der. Mål: bid på overfladen af forældresoveværelset for at integrere køkkenudstyret.

Integrer et køkken

Efter : Indgangen er forsvundet og giver nu plads til et helt åbent minimalistisk køkken. Dette er visuelt afgrænset af farven og de varierende højdeforskelle under loftet, som blev opdateret, da skillevæggene blev fjernet. Meget lavere end oprindeligt skjuler køkkenloftet nu de tekniske elementer og belysning. På farvesiden har bureauet foretrukket en dyb sort, som favoriserer den visuelle indretning af køkkenet. Fuldt udstyret, køkkenet består nu af state-of-the-art apparater, bevidst indbygget i møblerne. Langs skillevæggen, der adskiller soveværelset fra stuen, forlænges køkkenet gennem et hvidt skab med lille bredde, der matcher dem, der er installeret i den gamle indgang. Stuen er forblevet som den er, med sine smukke loftlister. Skjult i alkoven er soveværelset indrettet i et areal på 9 m², adskilt fra resten af rummet med skydedøre.

Sublimér det gamle

Efter : Parketten, der tidligere adskilte korridoren og soveværelset, er bevaret. Resultatet er en synlig forskel i forbindelse mellem stuen og køkkenet. Et interessant tip til visuelt at afgrænse mellemrum og tilføje karakter til et værelse. Endnu et minde om det tidligere arrangement: Listerne! Renoveret og omrammet takket være det falske loft, fremhæves de nu af belysningen af rummet. Sébastien Demont og Hortense Reynaud, Agence Demont Reynaud

Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Kategori: