Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Lyse ideer til at lyse en lejlighed op!

Ejerne ønskede at spare mere plads i deres lejlighed, og især at indrette et åbent køkken for at samle lys. Hvis lejligheden er 110 kvadratmeter, var pladsen til at oprette dette nye køkken ganske lille. SKconcept -teamet, der ligger i det 12. arrondissement i Paris, fordobler deres opfindsomhed for radikalt at modernisere rummet. Følg guiden! Areal: Lille åbent køkken på 18 m² Budget: € 45.000 eksklusive skat for arbejdet og indretning af køkkenet

Et lille åbent køkken til belysning af lejligheden

Før : Lejligheden var ikke blevet renoveret i over 30 år. Sévérine Kalensky, fra SKconcept, redesignede alle husets værelser, herunder køkkenet, som var upraktisk og ikke udstyret. Alt skulle tænkes for at være i harmoni med den haussmannske stil i denne parisiske lejlighed. Ejernes vilje? Konverter rummet til et "åbent rum" og få mere naturligt lys i entreen og køkkenet, men har også mere opbevaringsplads. Efter : Arkitektens idé? Åbn alt! Med andre ord, dekompartmentaliser lejligheden. Den gamle parket har været opbevaret på gulvet, mellem entré og køkken, og der er installeret flisebelægning. Hvert rum er blevet omarbejdet med falske lofter. På belysningssiden er der monteret forsænket LED -spotlys og indirekte belysning integreret under vægeenhederne.

En spiseplads integreret i køkkenet for at spare plads

Før : Ejerne ønskede ikke at installere en spisestue i deres stue. På den anden side ville de have lille dybde og farverig opbevaring. Køkkenet var placeret ved indgangen til lejligheden, vi måtte tænke på et system, der kunne være tilstrækkeligt æstetisk og imødekommende. Efter : Dette lille køkken er udstyret med en spiseplads med komfortable opbevaringsenheder. Møblerne i denne spiseplads til fire personer er i perfekt harmoni med køkkenet og indgangen. Den blanklakerede hvide blev valgt for sin lysstyrke. Det lille ekstra: fraværet af håndtag, som tillader en tidløs stil! Til opbevaring er orange nicher fra Hermès designet. En lysekrone er placeret over bordet for at give et indtryk af rummet og få den orange nuance frem.

Webstedets vanskelighed: køkkenets sted

Før : Pladsen mellem entré, køkken, toilet og gang var kun 18,77 kvadratmeter, med en hoveddør og et vindue! En begrænsning, der skal tages i betragtning ved oprettelsen af det åbne køkken. Indgangen var en meget mørk gang, mens køkkenet var lukket, for lille, og gasfyret (der forsynede hele lejligheden med varmt vand og varme) var synligt. Det var bydende nødvendigt at skjule det i renoveringsprojektet. Efter : Skabene i det nye køkken indeholder kedel, ovne og køleskab / fryser. Bordpladerne, lavet af kvarts, blev lavet til at måle i en U-form, for større ergonomi. Vægstænkene placeret over bordpladerne er i Hermès ral / orange lakeret glas, der matcher spisepladsen. En dør, der fører til et soveværelse, blev lukket for at give mere plads i det nye køkkenindretning. Der er skabt en skillevæg med et glastag, som tillader mere dagslys at komme ind. I denne passage tillader små skabe mere opbevaring. Da nogle bærende vægge ikke kan brydes, er de eksisterende toiletter reduceret for at give mere plads til indgangsskabene. Sévérine Kalensky, SKconcept - TOTALT HJEMMESIGN

Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Kategori: